Arendal Skøiteklub er i LOS-fondets Drømmefinale 2016

Arendal Skøiteklub (ASK) har som kjent fostret mange av Norges beste skøyteløpere de siste 15-20 årene. Med base på Myra kunstisbane vil klubben holde skøyteskole for barn mellom 6 og 12 år, og dette vil de nå få midler fra det såkalte LOS-fondet til.


Med sine 45 000 innbyggere er Arendal den største byen i landet som aldri har oppnådd toppnivå i fotball. Skøyteløpere derimot, har det kommet i fleng fra sørlandsbyen. Vi husker i farten søstrene Bjelkevik og Øystein Grødum fra ”forrige generasjon”, og nå for tiden hevder Simen S. Nilsen, Thomas H. Søfteland og Magnus M. Kristensen seg både nasjonalt og internasjonalt.
LOS-fondet skal iflg. egen nettside ”bidra til å realisere små og store drømmer blant unge mennesker i landsdelen.” Det avholdes en ”drømmefinale”, der en halv million kroner fra fondet fordeles på fire drømmefinalister, hvorav altså ASK er den ene. Skøyteklubben vil bruke pengene til å arrangere Åpen dag, og til å kjøpe inn utstyr til utlån på skøyteskolen. På den måten håper man selvfølgelig å øke rekrutteringen.

I skrivende stund ligger ASK an til å få kr 100 000, men med flere stemmer fram mot avslutning den 3.september kan beløpet økes – i beste fall helt opp til kr 200 000. Legg merke til at det går an å stemme flere ganger, men kun én gang pr. data-enhet pr. dag.

Alt tyder på at skøyteklubben i Arendal jobber bra, ikke bare med rekordbanen Myra, men også med løperne sine. Øystein Grødum er daglig leder, og Hedvig Bjelkevik bidrar på trenersiden. Kontinuiteten er åpenbart ivaretatt på beste måte.

Derfor sender vi med dette oppfordringen videre om å være med å bidra, slik at Arendal Skøiteklubs skøyteskole når opp i nettavstemningen der midler fra LOS-fondet skal fordeles.

Les mer om skøyteskolen til Arendal Skøiteklub og avgi stemme!


Arendal Skøiteklubs egen nettside


Vist 400 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder